Η Angie Guess διαβάζει, διαβάζει πολύ... και θα σχολιάζει για το κοινό του lesbianportal.gr, κάθε 15νθήμερο, φράσεις επιφανών συγγραφέων και φιλοσόφων. Θα προσπαθεί να αποκρυπτογραφεί με σύντομους σχολιασμούς την αναζήτηση της αγάπης, της πραγματικής ευτυχίας, του εσώτερου είναι μας, της ισορροπίας. Θα πειραματίζεται, θα ενθουσιάζεται, θα απογοητεύεται αλλά πάνω από όλα θα μοιράζεται μαζί μας τις πολύ δικές της σκέψεις.
Επικριτικός σύντροφος, χμ….τυχεροί όσοι δεν το βίωσαν.
Ο επικριτικός σύντροφος παρεμβαίνει σε ότι κι αν λες ή κάνεις, έχει την τάση να σε διορθώνει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι λάθος, απλά σε διορθώνει προσπαθώντας να σου περάσει την δική του άποψη ως σωστή.
Σε ότι κι αν λες, σε ότι κι αν κάνεις, σε ότι σου αρέσει. Δέχεσαι από πλευράς του μία διαρκή αμφισβήτηση και μονίμως σου κουνάει το δάχτυλο.
Αν είστε αυτός που το δέχεται προσπαθήστε να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα εκφράζοντας τα συναισθήματα που έχετε σε κάθε επικριτική στάση από τον σύντροφο σας. Εάν είστε εσείς ο επικριτικός, για πάρτε το λίγο αλλιώς.
Σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες και να μαλώνετε τον σύντροφο σας , δεν είστε μια υστερική, επικριτική και ελεγκτική μητέρα.
Επιδράτε αρνητικά στην ψυχολογία του συντρόφου σας και να είστε σίγουροι πως αυτό θα οδηγήσει στο τέλος. Οι περισσότεροι άνθρωποι που βίωσαν επικριτικότητα στην παιδική τους ηλικία , γίνονται επικριτικοί ενήλικες.
Αν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, ζητείστε βοήθεια ειδικού.
To be continued….
A.G