Elsa: Η διαμονή στα συγκεκριμένα δωμάτια ήταν ότι έπρεπε για την παραμονή μας στο νησί της Σικίνου. Άνετος χώρος, καθαρός, με θέση πάρκινγκ και μια πολύ ωραία μικρή αυλίτσα για να απολαύσεις το πρωινό σου.
Rose: Τα δωμάτια είναι τοποθετημένα σε πάρα πολύ βολικό σημείο πάνω στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί από το λιμάνι προς την Χώρα και είναι ακριβώς απέναντι από το σουπερμάρκετ.
Elsa: αντιλαμβάνεστε πως το πέρα δώθε στο σουπερμάρκετ για να προμηθευτούμε μπύρες το κάναμε 36 φορές την ημέρα…. χα χα χα ότι καλύτερο για μας να μένουμε δίπλα σε ψυγεία….!
Rose:..χαχαχαχα! Μπύρες εγώ- παγωτά εσύ! Παρόλο το ότι είναι πάνω στο δρόμο, είναι πολύ ήσυχα διότι όπως καταλαβαίνετε η κίνηση στο νησί είναι ελάχιστη. Το δωμάτιο ήταν πολύ καθαρό και πολύ μεγάλο, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ότι άλλο χρειάζεσαι για την διαμονή σου. Θα σας βολέψει πολύ, ειδικά αν είστε παρέα.
Elsa: Η κυρία Φλώρα και η κόρη της, που διαχειρίζονται τα δωμάτια, είναι συμπαθέστατες και πολύ εξυπηρετικές. Θα τις βρείτε στο μίνι μάρκετ στο λιμάνι απ’ όπου θα σας δώσουν πολλές πληροφορίες για το νησί τους.
Rose: Εμείς σας προτείνουμε τα συγκεκριμένα δωμάτια γιατί νιώσαμε πολύ οικεία με τους ιδιοκτήτες και γιατί μας βόλεψε πολύ η τοποθεσία τους.




